info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte
Flag_of_Europe.svg

This project is co-funded by the european union and the albanian government

Flag_of_Albania.svg
Search
Zgjero zonën e kërkimit
Resize the map
321 Investim(e)
Default
  • Title A to Z
Refine Search
Sipas fjales
Sipas datës
Kerko sipas Masës
Loading

Investimi konsiston ne blerjen e nje traktori 67 kw me nje plug me 3 elemente punues, nje disk me dy…

Investimi qe planifikon te kryej kompania ARNA shpk eshte instalimi i nje dhome frigoriferike (ftohe…

Investimi ka te beje me blerjen e nje traktori 54 KW (72.4 KF), si edhe blerjen e nje makine mbjelle…

Ndertim Stalle per mbarshtim te imtash dhe pajisje per funksionimin e mbarshtimit…

Investim per zhvillimin e turizmit rural ne fshatin Grabove te Bashkise Permet nga Z. Elton Ismaili,…

Plani i investimit parashikon ndertimin e nje fabrike per perpunimin e frutave dhe prodhimin e lengj…

Investimi synon permiresimin e teknologjise e cila ndikon ne kryrjen e puneve ne kohen optimale me s…

Investimi konsiston ne kryerjen e puneve ne kohen me optimale me synim permiresimin e cilesise dhe r…

Investimi i propozuar synon përmirësimin e teknologjisë e cila do te ndikoje ne kryerjen puneve ne k…