Slide background

Financimet e AZHBR


APLIKIMI " 0 dokumenta":

Risi e Skemave Kombëtare 2018


“Thjeshtëzimi i procedurave të aplikimit” për të gjitha skemat mbështetëse, nëpërmjet aplikimit online.

Faza e I-rë e aplikimit do të realizohet mbi bazën e vetdeklarimit nga ana e aplikantit për të dhënat e kërkuara nga “Formulari i aplikimit” ( mund të aksesohet dhe plotësohet online).

Aplikimi do të bëhet i mundur nëpërmjet portalit qeveritar e–Albania (https://e-albania.al/).


Lajmet e fundit:

11/01/2018

Inagurimi i Agropikës në Fier, si njësi e drejtpërdrejtë e ofrimit të shërbimit ndaj fermerit

Inagurimi i Agropikës në Fier, si njësi e drejtpërdrejtë e ofrimit të shërbimit ndaj fermerit […]
05/01/2018

Festat e fundvitit, AZHBR dhe fermerët pako me ushqime për Shtëpinë e të Moshuarve në Tiranë

Festat e fundvitit, AZHBR dhe fermerët pako me ushqime për Shtëpinë e të Moshuarve në […]
10/12/2017

Konferenca Kombëtare e Bujqësisë

Konferenca Kombëtare e Bujqësisë 2017     Në datën 11 dhjetor 2017 do të zhvillohet, […]

Na kontaktoni:

Jep mendimin tënd për Bujqësinë që duam

Agjencia e Zhvillimit Bujqësor dhe Rural (AZHBR), është shumë e interesuar të njihet me idetë dhe sugjerimet e specialistëve të bujqësisë që kanë eksperiencë të gjerë zhvillimi të sipërmarrjes bujqësore por që nuk janë të punësuar aktualisht në institucionet shtetërore. Po ashtu ky institucion kyc për zhvillimin bujqësor e rural, inkurajon çdo shprehje interesi të specialistëve të bujqësisë, të cilët mund të dëshirojnë të bashkëpunojnë me AZHBR apo kontribuojnë si pjesë e ekipit të institucionit. Cilido që ka deshirën, ambicien dhe këmbënguljen për t’u bërë pjesë e sfidës së madhe të Agjencisë për të nxitur, orientuar dhe udhëhequr zhvillimin e një prej sektorëve më jetikë për ekonominë e vendit, është i ftuar të na shkruajë në adresën bujqesiaqeduam@azhbr.gov.al.