info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

Harta e Investimeve

Flag_of_Europe.svg

This project is co-funded by the european union and the albanian government

Flag_of_Albania.svg
Search
Zgjero zonën e kërkimit
Resize the map
321 Investim(e)
Default
  • Title A to Z
Refine Search
Sipas fjales
Sipas datës
Kerko sipas Masës
Loading

Investimi synon permiresimin e teknologjise e cila do te ndikoje ne kryerjen e puneve me kohen me op…

Investimi synon permiresimin e teknologjise e cila do te ndikoje ne kryerjen e puneve me kohen me op…

Investimi synon permiresimin e teknologjise e cila do te ndikoje ne kryerjen e puneve me kohen me op…

Investimi synon permiresimin e teknologjise e cila do te ndikoje ne kryerjen e puneve me kohen me op…

Me anë të këtij projekti, Kantina e Verës Nurellari synon investime në: Pajisje per stabilizimin e f…

Investimi konsiston në ndertiin e nje magazine për grumbullimin dhe ruajtjen e fruta–përimeve me lar…

Investimi konsiston në ndertiin e nje magazine për grumbullimin dhe ruajtjen e fruta–përimeve me lar…

Investimi konsiston në ndertiin e nje magazine për grumbullimin dhe ruajtjen e fruta–përimeve me lar…

Investimi konsiston në ndertiin e nje magazine për grumbullimin dhe ruajtjen e fruta–përimeve me lar…