info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

Harta e Investimeve

Flag_of_Europe.svg

This project is co-funded by the european union and the albanian government

Flag_of_Albania.svg
Search
Zgjero zonën e kërkimit
Resize the map
321 Investim(e)
Default
  • Title A to Z
Refine Search
Sipas fjales
Sipas datës
Kerko sipas Masës
Loading

Projekti do te konsistoje ne blerjen e mjeteve dhe agregateve bujqesor si me poshte. Traktori me fuq…

Ndertim i ambientit te dhomes se mjeljes dhe pajisje te tjera te nevojshme per kompleksin blegtoral.…

Kompania Herba Fructus Natyrore shp” Investon në ngritjen e nje magazine me sipërfaqe 7,068 m2. Kjo …

Funksioni i sistemit thares qe kerkohet te instalohet eshte tharja e glasave te pules dhe te zogjve …

Investimi i ri konsiston ne ndertimin e stalles per mbareshtimin e vicave dhe blerjen e pajisjeve te…

Marjane Gjondrekaj planifikon te investoje ne stabilimentin ekzistues me synim permiresimin e standa…

Linje automatike mjeljeje, pajisje ruajtese qumeshti ndertim shtese stalle…

Investimi I parashikuar perfshin permiresimin e drenazhimit dh aspirimit te stalles duke mundesuar k…

Investimi perfshin insertimin e nje stalle per mbareshtrimin e lopeve per qumesht, abjente te sherbi…