info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

Harta e Investimeve

Flag_of_Europe.svg

This project is co-funded by the european union and the albanian government

Flag_of_Albania.svg
Search
Zgjero zonën e kërkimit
Resize the map
321 Investim(e)
Default
  • Title A to Z
Refine Search
Sipas fjales
Sipas datës
Kerko sipas Masës
Loading

Investimi perfshin: Montim dhome dhe pajisjesh frigoriferike makine dhe pajisje per djathin dhe salc…

Siperfaqja ne te cilen do te ndertohet komplesi Turistik eshte blere dhe eshte ne pronesi te evlleze…

Ndertimi dhe mobilimi i nje shtese anesore 3 kt + bodrum me sip. 486.8 m2, me 11 dhoma dhe 31 shtret…

M1 - Vineyard…

M1 - Vineyard…

M1 - Vineyard…

M1 - Vineyard…

Investim ne blerje pajisjesh dhe makinerish per prodhimin e qumeshtit ne ferm ku perfhsihen tank fto…