info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

AFRIM CELA PF

Investim ne blerje traktori dhe agregate bujqesore

Të dhëna rreth investimit

Investitori: Afrim Cela
Masa: 1. "Investimet në asete fizike të fermave bujqësore"
Sektori: M1 - Fruta dhe Perime
Vendndodhja: fshati Barbullinje, Lushjne, Fier
Vlera e investimit: 59,000.00 Euro
Perqindja e mbeshtetjes: 60%
Vlera e Grantit: 34,811.48 Euro