info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

Harta e Investimeve

Flag_of_Europe.svg

This project is co-funded by the european union and the albanian government

Flag_of_Albania.svg
Search
Zgjero zonën e kërkimit
Resize the map
321 Investim(e)
Default
  • Title A to Z
Refine Search
Sipas fjales
Sipas datës
Kerko sipas Masës
Loading

Investimi konsiston në ndertiin e nje magazine për grumbullimin dhe ruajtjen e fruta–përimeve me lar…

Ndertim serre 6208 m2 per prodhim perime, konstruksione metalike, te gjitha punimet do te kryhen ne …

Investimi konsiston në blerjen e një agregati bujqësor të përbërë nga Traktorë, Pompe Sperkatese, Tr…

Investime ne aktive fizike ne ferma bujqesore, investimi i ri perfshin blerjen e traktorit dhe agreg…

Investimi konsiston ne blerjen e nje traktori Landini, nje copetues Vigolo…

Shoqeria do te investoje ne ndertimin e nje kapanoni per mbledhjne e frutav perimeve .Investimi do t…

Investimi synon blerjen e makinerive dhe pajisjeve te specializuara per vreshta. Investimi synon per…

Permiresimi i teknologjise qe do te ndikoje ne kryerjen e puneve ne kohe optimale per te permiresuar…

Z. Flogert Merxira po aplikon per te blere traktor dhe agregate bujqesore ne funksion te vreshtarise…