info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

Harta e Investimeve

Flag_of_Europe.svg

This project is co-funded by the european union and the albanian government

Flag_of_Albania.svg
Search
Zgjero zonën e kërkimit
Resize the map
321 Investim(e)
Default
  • Title A to Z
Refine Search
Sipas fjales
Sipas datës
Kerko sipas Masës
Loading

Investimi konsiston në ndertiin e nje magazine për grumbullimin dhe ruajtjen e fruta–përimeve me lar…

Projekti do te konsistoje ne ndertimin e nje serre me siperfaqe 5544 m² , me dimensione 36 ml x 154 …

Fermeri do te kryej ne investim total ne ndertimin e serave te thjeshta diellore me lartesine maksim…

Investimi perfshin insertimin e nje stalle per mbareshtrimin e lopeve per qumesht, abjente te sherbi…

Permiresimi i teknolgjise Blerja e makinerive dhe dhe pajisjeve te specializuara me synim permiresim…

Investimi konsiston në ndertiin e nje magazine për grumbullimin dhe ruajtjen e fruta–përimeve me lar…

Investimi konsiston në ndertiin e nje magazine për grumbullimin dhe ruajtjen e fruta–përimeve me lar…

Investimi perfshin insertimin e nje stalle per mbareshtrimin e lopeve per qumesht, abjente te sherbi…

Investimi konsiston në ndertiin e nje magazine për grumbullimin dhe ruajtjen e fruta–përimeve me lar…