info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

Harta e Investimeve

Flag_of_Europe.svg

This project is co-funded by the european union and the albanian government

Flag_of_Albania.svg
Search
Zgjero zonën e kërkimit
Resize the map
321 Investim(e)
Default
  • Title A to Z
Refine Search
Sipas fjales
Sipas datës
Kerko sipas Masës
Loading

Investimi i propozuar synon përmirësimin e teknologjisë e cila do të ndikojë në kryerjen punëve në k…

Projekti do të konsistojë në blerjen e një traktori me fuqi 105 HP (77 KW) për kryerjen e shërbimeve…

Prej dates 14.01.2019 Z. Devis Osman ka krijuar Shoqerine me Pergjegjesi te Kufizuara “Natyral Fruit…

Investimi i propozuar synon përmirësimin e teknologjisë e cila do te ndikoje ne kryerjen e puneve ne…

Aplikanti kerkon te bleje agregate ne sherbim te pemtarise:Freze,Copetuese degesh,Pompe sperkatese,K…

Kompania Natyral shpk ka pergatitur nje projekt per ndertimin e nje pike grumbullimi te fruta dhe pe…

Fermeri do te kryej ne investim total ne ndertimin e serave te thjeshta diellore me lartesine maksim…

Fermeri sunon te investoje ne mjete bujqesore te specializuara per kryerjen e sherbimeve agro-teknik…

Investimi qe paraqet te realizoje z.Argent Hoxha eshte ndertimi i nje objekti i cili do te funksiono…