40 fermerë me vreshta, me treg të sigurt në Kantinën “Bejko”
Në Piskovë të Përmetit, mes njerëzve të mirë e shumë punëtorë, Kantina…
Në Koplik, ku Besniku dhe i biri po shtojnë kosheret e bletëve
Besniku ka 36 vite që merret me bletari. “Jam munduar me ato…
“Kantina Çobo” në Berat, mbështetur nga AZHBR
Berat – Në kantinën “Çobo”, aty ku talentet e puna e palodhur e…
Ylli Pirja, bletari nga Kuçova
Ylli rrit bletë në Kuçovë. Në këtë periudhë bleta dimëron por puna e…
Martirjo Peqini, 28 vjeçari që kultivon bimë mjekësore – aromatike
Martirjo Peqini, 28 vjeç, vendosi të kthehej nga emigrimi dhe të vazhdonte të…
Kantina e verës “ENOFAMA” një tjetër sipërmarrje e suksesshme mbështetur nga programi IPARD II
Enrik Malia është 23 vjeç, ka studiuar për enologji dhe sot administron kantinën…