info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

Ferma “Agro Farm”, një diversifikim i aktiviteteve bujqësore dhe me orientim zhvillimin e turizmit rural

Pranë liqenit të Pogradecit, në fshatin Buçimas, ndodhet ferma Agro Farm, një diversifikim…

Në serrën e Algert Gropës, në Patos

Algert Gropa në Patos, Fier, prodhon rrushin për tavolinë në serra dhe me…

Në serrat e Romeo Miles në Libofshë, i cili prodhon për tregun vendas dhe eksport

Kultivimi i rrushit në serra është një risi që ka sjellë qëndrueshmëri, cilësi…

Bujtina “Ardenica”, një nga sipërmarrjet e mbështetura nga programi IPARD II

Në kodrat e Ardenicës, mes atraksioneve të shumta të kësaj zone, ndodhet bujtina…

Në pemëtoren e Luan Nushit në Devoll

Zhvillimi i mekanikës bujqësore ka lehtësuar proceset e punës në ferma, shkurtuar kohën…

Në pistën e kalërimit në Antigone, atraksioni rural i jugut për qindra turistë

  Kristina, me energjinë e një vajze tepër dinamike të fton të sodisësh…