The flock of livestock is a family heritage of Veli from Kukës.
“ “I don’t have this job to buy it, but I have it…
Tufa e bagëtive, trashëgimia familjare e Veliut nga Kukësi
“ Këtë punë nuk e kam me t’bleme po e kam me t’leme”,…
With a starting point of 20 beehives and over 20 years of experience, Bukuria has now grown its beekeeping operation to 700 beehives.
From the bee park, where spring is blooming, Bukurie Mëhalla brings us…
20 vite në Bletari të nisura me 20 koshere, sot Bukuria ka 700 të tilla
Nga parku i bletëve, ku po lulëzon pranvera, Bukurie Mëhalla, na sjell…
Libonike Nurellari PF
Me anë të këtij projekti, Kantina e Verës Nurellari synon investime në: Pajisje per stabilizimin e ftohtë të verës dhe magazinim përfundimtarë të produkteve: Pajisje vaskë me kapacitet 30 hL-120 hL- E prodhuar posaçërisht me termoizolim dhe këmishe ftohëse, duke berë të mundur stabilizimin e verës në kushte optimale gjatë fermentimit. Pajisje “Micro due”- Kjo pajisje e sofistikuar bën të mundur kontrollin e oksigjenit (përqendrimin e tij të tretur) në verë duke e kushtëzuar veren të arrij temperaturën e kërkuar nga sistemi qëndrore i ftohësit në mënyre efikase dhe optimale. Në këtë mënyre cilësia e verës garantohet duke përdorur shumë herë më pak energji elektrike se sa metodat klasike alternative. Pajisje për MAGAZINIM- Pjesë shumë e rëndësishme dhe delikate përpara paketimit (përfshi ketu mbushjen e shisheve), etiketimit, dhe shpërndarjes së produkteve përfundimtare dhe nën produkteve të brëndëshme, është edhe proçesi i magazinimit (ruajtjes) së verës. Për të ruajtur vlerat dhe përmisuar cilësinë e produktit, është teknologjikisht përcaktuese magazinimi i verës rifuxho në bute druri duke mundësuar oksigjenimin e kontrolluar por edhe ruajtjen e temperaturës konstante që është kaq e rëndësishme dhe përcaktuese për produktin final.
Përpunimi i bimëve medicinale në Malësinë e Madhe
Njihuni me kompaninë “Muçaj shpk”, në Malësinë e Madhe, e cila falë…