info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

GOLDEN BEES SHPK

Investim ne bletari shtim te numrit te koshereve, prodhim tregtim mjalti dhe produkte te bletarise

Të dhëna rreth investimit

Investitori: GOLDEN BEES SHPK
Masa: 7
Sektori: M7 - Production of medicinal and aromatic plants (MAPs), mushrooms, honey, ornamental plants and snails sector
Vendndodhja: Mollas, Skrapar, Skrapar, Berat
Vlera e investimit: 320,668.25 Euro
Perqindja e mbeshtetjes: 65%
Vlera e Grantit: 157,624.55 Euro