info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

Skemat Kombëtare 2020

Aplikimi bëhet në portalin “e-Albania”.

E thjeshtë sa 4 hapa:

  1. Regjistrohu në e-Albania, si qytetar, me të dhënat e kartës tuaj të identitetit

2. Zgjidh shërbimin “Aplikim për Skemën Kombëtare të mbështetjes për fermerët’’

3. Zgjidh llojin e fermerit, vendndodhjen e fermës, masën si dhe sasinë për të cilën do të aplikoni

4. Kliko dërgo

Aplikimet vetëm online në e-Albania nga data 29 Maj 2020 – 19 Qershor 2020.

Për çdo informacion të detajuar shkarkoni broshurën:

Shkarkoni udhëzimet: