info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

Sonila Mustafa

Investimi i propozuar synon përmirësimin e teknologjisë e cila do te ndikoje ne kryerjen e puneve ne kohen me optimale me synim permiresimin e cilesise dhe rritjen e sasise.
Ky investim do te beje te mundur blerjen e makinerive te specializuara si:
1. Traktor te specializuar per bimet e fushes te markes “LAMBORGHINI” me vlere 19200€ 2,393,088 ALL
2. Pompe Sperkatese te markes “POGONI”, me vlere 4200 € 523,488 ALL
3. Freze bujqesore te markes “SICMA” me vlere 3700€ 461,168 ALL
4. Rimorkio Bujqesore te markes “POGONI” me vlere 1300€ 162,032 ALL
Investimi Total: 28400€ 3,539,776 ALL

Të dhëna rreth investimit

Investitori: Sonila Mustafa
Masa: 1. "Investimet në asete fizike të fermave bujqësore"
Sektori: M1 - Fruit and Vegetables
Vendndodhja: Dvoran, Mollaj, Korce, Korce
Vlera e investimit: 28,827.39 Euro
Perqindja e mbeshtetjes: 70%
Vlera e Grantit: 19,995.29 Euro