info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

COCOAL SHPK

Investim ne Impiantet fotovoltaike per kompleksin e rritjes se shpendeve

OPTIMUM 3 shpk

Linje prodhimi vere + pajisje

Zavalani Farm shpk

Zavalani Farm shpk Investim ne ndertim kantine vere dhe pajisjet e nevojshme per…

Lutroi Green park shpk

Investim ne Agroturizem

Libonike Nurellari

Me anë të këtij projekti, Kantina e Verës Nurellari synon investime në: Pajisje per stabilizimin e ftohtë të verës dhe magazinim përfundimtarë të produkteve: Pajisje vaskë me kapacitet 30 hL-120 hL- E prodhuar posaçërisht me termoizolim dhe këmishe ftohëse, duke berë të mundur stabilizimin e verës në kushte optimale gjatë fermentimit. Pajisje “Micro due”- Kjo pajisje e sofistikuar bën të mundur kontrollin e oksigjenit (përqendrimin e tij të tretur) në verë duke e kushtëzuar veren të arrij temperaturën e kërkuar nga sistemi qëndrore i ftohësit në mënyre efikase dhe optimale. Në këtë mënyre cilësia e verës garantohet duke përdorur shumë herë më pak energji elektrike se sa metodat klasike alternative. Pajisje për MAGAZINIM- Pjesë shumë e rëndësishme dhe delikate përpara paketimit (përfshi ketu mbushjen e shisheve), etiketimit, dhe shpërndarjes së produkteve përfundimtare dhe nën produkteve të brëndëshme, është edhe proçesi i magazinimit (ruajtjes) së verës. Për të ruajtur vlerat dhe përmisuar cilësinë e produktit, është teknologjikisht përcaktuese magazinimi i verës rifuxho në bute druri duke mundësuar oksigjenimin e kontrolluar por edhe ruajtjen e temperaturës konstante që është kaq e rëndësishme dhe përcaktuese për produktin final.

Nikolin Mici

Investimi konsiston në ndertiin e nje magazine për grumbullimin dhe ruajtjen e fruta–përimeve me lartesi nje kat dhe sipërfaqe 1,326 m2 plus ambiente të tjera funksionale në shërbim të aktivitetit. Magazina do të jetë e mbuluar me panele sanduiç dhe e ndertuar me parametra Europiane. Investimi do të zhvillohet në tokë arë me sipërfaqe 20,000 m2 në fshatin Drithas, Korçë. Në këtë sipërfaqe do të ndertohen magazina e grumbulliimit të patateve dhe qepeve e cila mendohet që me vone të zgjerohet për të siguruar kushte optimale për ruajtjen e produkteve.