info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

Neritan Mancka

Ne nje parcele te mbjelle me molle do te ngrihet sistemi me rrjete antibresher, ujites dhe ate rrethues, i gjithe investimi do te kryhet ne nje siperfaqe prej 7770 m2

Të dhëna rreth investimit

Investitori: Neritan Mancka
Masa: 1. "Investimet në asete fizike të fermave bujqësore"
Sektori: M1 - Fruit and Vegetables
Vendndodhja: Baban, Devoll, Korce
Vlera e investimit: 14,964.04 Euro
Perqindja e mbeshtetjes: 70%
Vlera e Grantit: 10,584.26 Euro