info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

Vorë/Kashar – Tre fabrika të reja ultramoderne me mbështetjen e AZHBR nëpërmjet Programit IPARD, të cilat janë pjesë e gjeneratës tjetër të pionerëve të zhvillimit ekonomik e bujqësor të Shqipërisë, që do të hyjnë së shpejti në prodhim duke i dhënë një shtysë të re përpara punësimit cilësor, eksporteve dhe sigurisë ushqimore të vendit.

Leave Your Reply

Your email address will not be published.

*