info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

Berat – Në kantinën “Çobo”, aty ku talentet e puna e palodhur e një familjeje kanë krijuar një markë prestigjioze të prodhimit të verës e cila edhe falë skemave mbështetëse të AZHBR, duke përfituar teknologji më të avancuar, vijon të rrisë cilësinë e prodhimit dhe të ruaj traditën

Leave Your Reply

Your email address will not be published.

*