info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte
Në Divjakë, me Jetmirën, në serrë, ku me përkushtim mbjell lakër sallatë, bimë që kultivohet në çdo sezon. Me mbështetjen përmes AZHBR, së bashku me bashkëshortin, prej tre vitesh kanë ndërtuar serrën,  dhe marrin frytet e punës. Sot, objektivi i Jetmirës është të mësojë fëmijët ta çojnë përpara këtë aktivitet bujqësor, pasi ky angazhim, me të gjitha sfidat, i mundëson punësim dhe përfitim për familjen.

Leave Your Reply

Your email address will not be published.

*