info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte
Vladimiri, i kthyer nga emigrimi 8 vite më parë, na tregon me krenari plantancionet e tij me luleshtrydhe në serra.
Një punë e nisur me mund dhe sakrifica, por me dëshirë dhe vullnet për të ecur përpara, i ka dhënë sot fermerit nga Kafaraj në Fier të ardhura dhe kënaqësi ndaj saj. Mbështetur nga AZHBR për zëvendësimin e plastmasit në serra, Vladimir Hamataj na tregon se sa i rëndësishëm është kujdesi për bimën edhe në ditët më të ftohta.