info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

#RESPEKT🙏Cërrik – Një nga shtatë fermat bujqësore që tre vëllezër kanë ngritur e menaxhojnë me sukses aty ku deri dje ishin toka djerrë☀Përveçse tregtarë të suksesshëm të shegës, arrës, kiwit e ullinjve, ata kanë ngritur edhe linjën e tyre të prodhimeve të bulmetit dhe shitjes së tyre në tre dyqane me emrin “Bullari Natyral”.

Posted by Edi Rama on E enjte, 2 korrik 2020

Cërrik – Një nga shtatë fermat bujqësore që tre vëllezër kanë ngritur e menaxhojnë me sukses aty ku deri dje ishin toka djerrë
Përveçse tregtarë të suksesshëm të shegës, arrës, kiwit e ullinjve, ata kanë ngritur edhe linjën e tyre të prodhimeve të bulmetit dhe shitjes së tyre në tre dyqane me emrin “Bullari Natyral”.