info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

#RESPEKT🙏Sadik Zeqiri, 80-vjeçari nga Tropoja është fuqia e shembullit për të gjithë, jo thjesht pse nuk e ka lënë asnjë ditë punën si blegtor, por sepse asnjë ditë s'ka rreshtur së kërkuari suksesin në punën e tij👍Me financim të qeverisë shqiptare, nga Skema Kombëtare e mbështetjes, Sadiku dhe familja e tij sot i kanë dhënë formë një ferme të re blegtorale, shembull kuptimplotë për të gjithë🐄🐑🐂

Posted by Edi Rama on E Diele, 14 qershor 2020

Sadik Zeqiri, 80-vjeçari nga Tropoja është fuqia e shembullit për të gjithë, jo thjesht pse nuk e ka lënë asnjë ditë punën si blegtor, por sepse asnjë ditë s’ka rreshtur së kërkuari suksesin në punën e tij👍 Me financim të qeverisë shqiptare, nga Skema Kombëtare e mbështetjes, Sadiku dhe familja e tij sot i kanë dhënë formë një ferme të re blegtorale, shembull kuptimplotë për të gjithë🐄🐑🐂