info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

#RESPEKT🙏📍Sarandë – Leonidha dhe djemtë e ekuipazhit të tij me anijen e tyre të peshkimit nisin lundrimin në orët e para të mëngjesit, duke siguruar prodhimin që e tregtojnë prej vitesh në të gjithë vendin⛴⚓️Gjithë jetën e tij Leonidha ia ka dedikuar detit, ndërsa e gjithë familja e tij i është përkushtuar sipërmarrjes së tregtisë së peshkut. Por jeta dhe ekonomia e tyre ka ndryshuar shumë për mirë falë politikave të reja mbështetëse për peshkimin, si edhe financimeve direkte nga AZHBR🐟🐟🦐🦀🐡Sot peshkimi është transformuar nga një sektor informal, në një industri që rritet çdo vit, por rritja e mëtejshme do të shoqërohet padiskutim nga një rritje e mbështetjes për komunitetin e mrekullueshëm të peshkatarëve🤝

Posted by Edi Rama on E mërkurë, 26 August 2020

Sarandë – Leonidha dhe djemtë e ekuipazhit të tij me anijen e tyre të peshkimit nisin lundrimin në orët e para të mëngjesit, duke siguruar prodhimin që e tregtojnë prej vitesh në të gjithë vendin.