info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

#RESPEKT🙏📍Në Përmet, ku me mbështetjen financiare të qeverisë shqiptare, Dashnor Harka ka transformuar një godinë të rrënuar në një pikë grumbullimi e përpunimi të frutave me standarde bashkëkohore, teknologji moderne e receta tradicionale, për prodhimin e glikove dhe reçelrave plot shije të zonës😊Me kapacitetet e rritura përpunuese të kësaj pike, ai arrin t'u shërbejë plot fermerëve të Përmetit që sjellin aty prodhimet bio të fushës së tyre🍎🍊🍒🍏

Posted by Edi Rama on E premte, 12 qershor 2020

Në Përmet, ku me mbështetjen financiare të qeverisë shqiptare, Dashnor Harka ka transformuar një godinë të rrënuar në një pikë grumbullimi e përpunimi të frutave me standarde bashkëkohore, teknologji moderne e receta tradicionale, për prodhimin e glikove dhe reçelrave plot shije të zonës😊 Me kapacitetet e rritura përpunuese të kësaj pike, ai arrin t’u shërbejë plot fermerëve të Përmetit që sjellin aty prodhimet bio të fushës së tyre🍎🍊🍒🍏