info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

#RESPEKT🙏 Fshati Novosej, Kukës – Me Drejtoren e Agjencisë së Zhvillimit Bujqësor dhe Rural, Fridën e palodhur, në shtëpinë e një familjeje të bukur shqiptare, shëmbëlltyrë e suksesit me mundin dhe djersën e çdo anëtari, përfshirë edhe dy djemtë e shtëpisë. Babai kujdeset për mbarështimin e bletëve dhe prodhimin e mjaltit, 🐝🍯për të cilat është mbështetur financiarisht vit pas viti nga AZHBR, nëna për prodhimin e bulmetit,🥛ndërsa dy djemtë për rritjen dhe kujdesin ndaj bagëtive.🐄🐑🐂Djathi, gjalpi dhe mjalti i tyre arrijnë çdo vit në Angli e në Francë, përmes shqiptarëve që jetojnë e punojnë aty, klientë besnikë të cilësisë së prodhimeve të kësaj familjeje punëtorësh😍

Posted by Edi Rama on E premte, 26 qershor 2020

Fshati Novosej, Kukës – Me Drejtoren e Agjencisë së Zhvillimit Bujqësor dhe Rural, Fridën e palodhur, në shtëpinë e një familjeje të bukur shqiptare, shëmbëlltyrë e suksesit me mundin dhe djersën e çdo anëtari, përfshirë edhe dy djemtë e shtëpisë. Babai kujdeset për mbarështimin e bletëve dhe prodhimin e mjaltit, 🐝🍯për të cilat është mbështetur financiarisht vit pas viti nga AZHBR, nëna për prodhimin e bulmetit,🥛ndërsa dy djemtë për rritjen dhe kujdesin ndaj bagëtive.🐄🐑🐂 Djathi, gjalpi dhe mjalti i tyre arrijnë çdo vit në Angli e në Francë, përmes shqiptarëve që jetojnë e punojnë aty, klientë besnikë të cilësisë së prodhimeve të kësaj familjeje punëtorësh😍