info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

#RESPEKT🙏 Mes atyre që nuk rreshtin së kërkuari suksesin në punën e tyre, me tokën e tyre, prej të cilëve janë plot shembujt nga Malësia e Madhe, Gjergj Broqaj, kultivon bimë medicinale si Helikrisëm dhe Sherebel, produkte eksporti që kërkohen gjithnjë e më shumë nga tregjet e huaja. Skema Kombëtare për bimët medicinale vijon të financojë përmes AZHBR-së, zhvillimin e biznesit me tokën dhe falë aplikimit në 👉 https://e-albania.al procesi i ndërveprimit fermer-shtet është lehtësuar tërësisht nga sekëllditë e panumërta të së shkuarës🤝

Posted by Edi Rama on E mërkurë, 17 qershor 2020

Mes atyre që nuk rreshtin së kërkuari suksesin në punën e tyre, me tokën e tyre, prej të cilëve janë plot shembujt nga Malësia e Madhe, Gjergj Broqaj, kultivon bimë medicinale si Helikrisëm dhe Sherebel, produkte eksporti që kërkohen gjithnjë e më shumë nga tregjet e huaja. Skema Kombëtare për bimët medicinale vijon të financojë përmes AZHBR-së, zhvillimin e biznesit me tokën dhe falë aplikimit në 👉 https://e-albania.al/ procesi i ndërveprimit fermer-shtet është lehtësuar tërësisht nga sekëllditë e panumërta të së shkuarës🤝