info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

#RESPEKT 🙏📍Kozare, Kuçovë – Aty ku Ilia, pas kthimit nga emigracioni ka ndërtuar jetesën e tij përmes bujqësisë që vit pas viti i siguron të ardhura në rritje, atij dhe fermerëve të organizuar në një rrjet bashkëpunimi e fitimi🥬🥒🌶🌽🍅Me mbështetjen e programit IPARD, përmes Agjencisë së Zhvillimit Bujqësor e Rural, Ilia ka ngritur një serë moderne për prodhimin e domates që i garanton sigurinë dhe cilësinë e produktit🍅🍅🍅

Posted by Edi Rama on E Diele, 6 Shtator 2020

Me mbështetjen e programit IPARD, përmes Agjencisë së Zhvillimit Bujqësor e Rural, Ilia ka ngritur një serë moderne në Kuçovë, për prodhimin e domates që i garanton sigurinë dhe cilësinë e produktit.