info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

RESPEKT🙏Grabian, Lushnje – Këto pamje fantastike nga ajri që ngjajnë si të pikturuara me dorë mbi telajon e një artisti, janë fryt i i punës dhe pasionit të një të riu, i cili jeton me dashurinë për tokën 🌱🌿🌾🌻Franci ka studiuar arkitekturë, por "ndërtimi" i tij është një sipërfaqe plot 200 hektarë, e mbjellë me kultura të ndryshme që ekportohen në tregun e jashtëm, falë punës së palodhur që rrezaton modelin frymëzues të shqiptarit të mirë, këmbëngulës, pasionant🙏👌🏻

Posted by Edi Rama on E mërkurë, 5 August 2020

Grabian, Lushnje – Këto pamje fantastike nga ajri që ngjajnë si të pikturuara me dorë mbi telajon e një artisti, janë fryt i i punës dhe pasionit të një të riu, i cili jeton me dashurinë për tokën. Franci ka studiuar arkitekturë, por “ndërtimi” i tij është një sipërfaqe plot 200 hektarë, e mbjellë me kultura të ndryshme që ekportohen në tregun e jashtëm, falë punës së palodhur që rrezaton modelin frymëzues të shqiptarit të mirë, këmbëngulës, pasionant🙏👌🏻