info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

#RESPEKT🙏Në Çarshovë të Përmetit, Frida e palodhur na sjell një tjetër shembull të punës dhe të suksesit falë edhe mbështetjes së AZHBR👍Arbeni la Greqinë shumë vite më parë për të ngritur baxhon e prodhimeve të qumështit në vendlindje, ku sot shitjet janë rritur aq shumë, sa nevoja për lëndë të parë e ka çuar deri tek blegtorët e Leskovikut, të cilëve u mbledh qumështin duke siguruar treg edhe për ata🤝🥛🍶Ai është financuar me fondet e buxhetit të shtetit për pajisjet në baxho dhe enët e posaçme të mbajtjes së qumështit që garantojnë cilësinë dhe sigurinë e produktit🐄🐄🐄

Posted by Edi Rama on Saturday, 18 korrik 2020

Në Çarshovë të Përmetit, Frida e palodhur na sjell një tjetër shembull të punës dhe të suksesit falë edhe mbështetjes së AZHBR👍 Arbeni është financuar me fondet e buxhetit të shtetit për pajisjet në baxho dhe enët e posaçme të mbajtjes së qumështit që garantojnë cilësinë dhe sigurinë e produktit