info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

📍HOT, MALËSI E MADHE- Familja Hasanaj ka ngritur me punë e djersën e ballit, sipërmarrjen e prodhimit të djathrave, e cila mbahet në këmbë nga dedikimi i Gjovalinit, djalit të familjes👏Në kapanonin e fermës së tyre blegtorale 🐑🐄do të instalohet shumë shpejt sistemi teknologjik i mjeljes, me mbështetjen e AZHBR.Ndërkohë Drejtorja e Agjencisë së Zhvillimit Bujqësor e Rural, Frida Krifca informon fermerët dhe blegtorët shqiptarë mbi Skemën Kombëtare të Financimit nga Qeveria, për të cilën aplikohet nga data 29 Maj deri në 19 Qershor😃Shqipëria që nuk luan teatër punon, Shqipëria e njerëzve të punës prodhon😍#Shqipëriaqëduam🇦🇱☀️

Posted by Edi Rama on E premte, 22 Maj 2020

HOT, MALËSI E MADHE- Familja Hasanaj ka ngritur me punë e djersën e ballit, sipërmarrjen e prodhimit të djathrave, e cila mbahet në këmbë nga dedikimi i Gjovalinit, djalit të familjes👏
Në kapanonin e fermës së tyre blegtorale 🐑🐄do të instalohet shumë shpejt sistemi teknologjik i mjeljes, me mbështetjen e AZHBR. Ndërkohë Drejtorja e Agjencisë së Zhvillimit Bujqësor e Rural, Frida Krifca informon fermerët dhe blegtorët shqiptarë mbi Skemën Kombëtare të Financimit nga Qeveria, për të cilën aplikohet nga data 29 Maj deri në 19 Qershor😃