info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

📍Në fshatin Grabovë të Përmetit, ku në tokën e gjyshërve të tij, Eltoni po ngre me mbështetjen financiare të Agjencisë së Zhvillimit Bujqësor dhe Rural, një bujtinë turistike🏡ku mund të shijohet natyra e mrekullueshme e zonës si dhe glikotë e mamasë së tij😃👆Shembull kuptimplotë i të vërtetës se kudo ku terreni dhe infrastruktura nuk ndihmojnë të zhvillosh veprimtari prodhuese bujqësore apo blegtorale për të dalë në treg, natyra, tradita dhe shtëpia e të parëve, mjaftojnë për të nxjerrë fitime nga agroturizmi👍Gjatë kthimit një surprizë e këndshme, me një djalë të ri blegtor, që sapo ka aplikuar për zgjerimin e tufës në Skemën Kombëtare të Financimit nga AZHBR, shumë thjesht nga telefoni përmes aplikacionit të E-Albania https://e-albania.al 📲🐑🐏🐄👆Një shembull ky tjetri që kush qahet për "fshatarët" që s'dinë ta përdorin platformën, nuk njeh as fshatin shqiptar as ata që në fshat jetojnë me punë e nuk punojnë me llafe😀#RESPEKT🙏

Posted by Edi Rama on E enjte, 4 qershor 2020

Në fshatin Grabovë të Përmetit, ku në tokën e gjyshërve të tij, Eltoni po ngre me mbështetjen financiare të Agjencisë së Zhvillimit Bujqësor dhe Rural, një bujtinë turistike🏡ku mund të shijohet natyra e mrekullueshme e zonës si dhe glikotë e mamasë së tij😃 Shembull kuptimplotë i të vërtetës se kudo ku terreni dhe infrastruktura nuk ndihmojnë të zhvillosh veprimtari prodhuese bujqësore apo blegtorale për të dalë në treg, natyra, tradita dhe shtëpia e të parëve, mjaftojnë për të nxjerrë fitime nga agroturizmi👍 Gjatë kthimit një surprizë e këndshme, me një djalë të ri blegtor, që sapo ka aplikuar për zgjerimin e tufës në Skemën Kombëtare të Financimit nga AZHBR, shumë thjesht nga telefoni përmes aplikacionit të E-Albania https://e-albania.al/ 📲🐑🐏🐄
👆Një shembull, ky tjetri, që kush qahet për “fshatarët” që s’dinë ta përdorin platformën, nuk njeh as fshatin shqiptar as ata që në fshat jetojnë me punë e nuk punojnë me llafe😀