info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

#RESPEKT🙏Kush e ka vizituar Përmetin dhe nuk ka ndaluar në baxhon e Altinit, përmetarit të njohur për djathrat dhe gjalpin me shije, i cili ka shndërruar një bunker buzë rruge, në një pikë tërheqëse shitjeje, ku turistët ndalin e degustojnë prodhimet e baxhos së tij, duhet të rikthehet me se s'bën në Përmet😉Me mbështetjen e Agjencisë së Zhvillimit Bujqësor dhe Rural, Altini ka instaluar në baxho një linjë të re të prodhimit të qumështit, dhe pajisje të teknologjisë bashkëkohore për prodhimin e djathit që i kanë lehtësuar procesin e prodhimit dhe që rrisin standardin e sigurisë së cilësisë ushqimore👍

Posted by Edi Rama on E enjte, 11 qershor 2020

Kush e ka vizituar Përmetin dhe nuk ka ndaluar në baxhon e Altinit, përmetarit të njohur për djathrat dhe gjalpin me shije, i cili ka shndërruar një bunker buzë rruge, në një pikë tërheqëse shitjeje, ku turistët ndalin e degustojnë prodhimet e baxhos së tij, duhet të rikthehet me se s’bën në Përmet😉 Me mbështetjen e Agjencisë së Zhvillimit Bujqësor dhe Rural, Altini ka instaluar në baxho një linjë të re të prodhimit të qumështit, dhe pajisje të teknologjisë bashkëkohore për prodhimin e djathit që i kanë lehtësuar procesin e prodhimit dhe që rrisin standardin e sigurisë së cilësisë ushqimore👍