info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

#RESPEKT🙏Andi nga Divjaka, që pas studimeve për veterinari i është dedikuar punës me bagëtinë në fermën e ngritur nga babai, është shembull i punës për çdo të ri dhe një nga shumë histori suksesi të shqiptarëve që prodhojnë.👏Me mbështetjen e Agjencisë së Zhvillimit Bujqësor e Rural dhe fondet e buxhetit të shtetit, familja ka ngritur një kapanon të ri që përshtatet me kapacitetet e reja të prodhimit të fermës.🐄🐑🟢 KUJTESË: Deri më 19 qershor, duke aplikuar online në https://e-albania.al me zero dokumente, përfitoni financime nga Skema Kombëtare, për një të ardhme më të sigurt të fermerit shqiptar 🍅🍉🥦🥝🍆🥬🌶🥕🍒 🍓 🐏🐄🐓#ShqipëriaqëDuam🇦🇱☀️

Posted by Edi Rama on Saturday, 30 Maj 2020

Andi nga Divjaka, që pas studimeve për veterinari i është dedikuar punës me bagëtinë në fermën e ngritur nga babai, është shembull i punës për çdo të ri dhe një nga shumë histori suksesi të shqiptarëve që prodhojnë.👏 Me mbështetjen e Agjencisë së Zhvillimit Bujqësor e Rural dhe fondet e buxhetit të shtetit, familja ka ngritur një kapanon të ri që përshtatet me kapacitetet e reja të prodhimit të fermës.🐄🐑