info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

#RESPEKT🙏Lushnjë – Në një nga fermat më të mëdha të mbarshtimit të lopëve dhe përpunimit të qumështit, e cila nisi me pak krerë disa vite më parë dhe ku sot, me mbështetjen financiare të qeverisë dhe të BE-së, po realizohet një projekt i shkëlqyer transformimi kuptimplotë, shembull kuptimplotë ndër plot të tjerë, i Rilindjes Rurale🐄🥛🐑🍀🌾🌞#ShqipëriaqëDuam🇦🇱☀️

Posted by Edi Rama on E mërkurë, 27 Maj 2020

Lushnjë – Në një nga fermat më të mëdha të mbarshtimit të lopëve dhe përpunimit të qumështit, e cila nisi me pak krerë disa vite më parë dhe ku sot, me mbështetjen financiare të qeverisë dhe të BE-së, po realizohet një projekt i shkëlqyer transformimi kuptimplotë, shembull kuptimplotë ndër plot të tjerë, i Rilindjes Rurale🐄🥛🐑🍀🌾🌞