info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

#RESPEKT🙏Ja një tjetër histori kuptimplotë e shqiptarëve të zakonshëm, që pa llafe e ankesa, po vetëm me punë të jashtëzakonshme i japin frymëmarrje ekonomisë së tyre, duke shfrytëzuar me mençuri e vullnet natyrën, traditën, shtëpinë e të parëve👍Në fshatin Bual të Përmetit, vendi më i mirë për të bujtur një natë e më shumë, është shtëpia 120 vjeçare🏡, monument kulture, e Kristaqit, një përmetar i mençur, i dashuruar me traditën e vendlindjes së tij.Tre vite më parë, bashkë me bashkëshorten dhe djalin e tij, pritën turistët e parë dhe sot “Traditional Guest House”, falë edhe mbështetjes sonë, është kthyer në një sipërmarrje që gjeneron të ardhura për ekonominë e tyre familjare, duke dëshmuar potencialin fantastik të agroturizmit😀

Posted by Edi Rama on E Diele, 7 qershor 2020

Ja një tjetër histori kuptimplotë e shqiptarëve të zakonshëm, që pa llafe e ankesa, po vetëm me punë të jashtëzakonshme i japin frymëmarrje ekonomisë së tyre, duke shfrytëzuar me mençuri e vullnet natyrën, traditën, shtëpinë e të parëve👍 Në fshatin Bual të Përmetit, vendi më i mirë për të bujtur një natë e më shumë, është shtëpia 120 vjeçare🏡, monument kulture, e Kristaqit, një përmetar i mençur, i dashuruar me traditën e vendlindjes së tij. Tre vite më parë, bashkë me bashkëshorten dhe djalin e tij, pritën turistët e parë dhe sot “Traditional Guest House”, falë edhe mbështetjes sonë, është kthyer në një sipërmarrje që gjeneron të ardhura për ekonominë e tyre familjare, duke dëshmuar potencialin fantastik të agroturizmit😀