info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

Naum Bicja PF

Investim ne pajisje hotelerie, bari, restoranti dhe pajisje per aktivitete ne natyre per turizem rural

Të dhëna rreth investimit

Investitori: Naum Bicja PF
Masa: 7
Sektori: M7 - Nature and rural tourism sector
Vendndodhja: Lin, Pogradec, Korce
Vlera e investimit: 96,524.00 Euro
Perqindja e mbeshtetjes: 65%
Vlera e Grantit: 61,756.82 Euro