info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

Hysni Tafa PF

Ndertim thertore e re.

Të dhëna rreth investimit

Investitori: Hysni Tafa
Masa: 3. "Investimet në përpunimin dhe tregtimin e produkteve bujqësore"
Sektori: M3 - Meat processing
Vendndodhja: Luz i Vogel Kavaje, Tirane, Tirane
Vlera e investimit: 37,096,008 Lekë
Perqindja e mbeshtetjes:
Vlera e Grantit: 18,548,004 Lekë