info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

HYSNI BRAHIMI

Investimi perfshin insertimin e nje stalle per mbareshtrimin e lopeve per qumesht, abjente te sherbimeve dhe depozite per bari mjete dhe plehu

Të dhëna rreth investimit

Investitori: HYSNI BRAHIMI
Masa: 1. "Investimet në asete fizike të fermave bujqësore"
Sektori: M1 - Milk
Vendndodhja: MJEDE VAU DEJES, Shkoder, Shkoder
Vlera e investimit: 168,556.56 Euro
Perqindja e mbeshtetjes: 70%
Vlera e Grantit: 106,147.06 Euro