info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

ENOFAMA SHPK

Makineri dhe Pajisje per kantine vere

Të dhëna rreth investimit

Investitori: ENOFAMA SHPK
Masa: 3. "Investimet në përpunimin dhe tregtimin e produkteve bujqësore"
Sektori: M3 - Wine
Vendndodhja: Rr, e Toleve,Godina nr109, Fshati Toshkez Nje.adm, Lushnje
Vlera e investimit: 85,000.00 Euro
Perqindja e mbeshtetjes: 50%
Vlera e Grantit: 43,929.65 Euro