info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

BESIAN BACELLI PF

Investim per instalimin e rrjetes antibresher dhe blerjen e mekanikes bujqesore

Të dhëna rreth investimit

Investitori: BESIAN BACELLI PF
Masa: 1. "Investimet në asete fizike të fermave bujqësore"
Sektori: M1 - Fruit and Vegetables
Vendndodhja: Investimi do kryhet ne siperfaqet me poshte: -Pas, Korce, Korce
Vlera e investimit: 124,545.16 Euro
Perqindja e mbeshtetjes: 70 %
Vlera e Grantit: 85,130.23 Euro