info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

AIBA COMPANY SH.A

Durrës
Masa 1
Sektori i Mishit
LLoji i Investimit: Investim në pulari
Kompania ka nisur aktivitetin në vitin 1993. Objekt i veprimtarisë së saj është prodhimi dhe tregtimi i vezëve. Me mbështetjen nga Programi IPARD II ka investuar në sistemin tharës për karkasat e pulave dhe zogjve duke vendosur edhe një sistemi ventilimi me presion ajër të ngrohtë.

Të dhëna rreth investimit

wpDataTable with provided ID not found!