info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

AZHBR çel thirrjen për aplikime në Skemën Kombëtare 2021, nga data 24 mars deri në 15 prill, përmes portalit E-albania.

AZHBR çeli sot thirrjen për aplikimet në Skemën Kombëtare të Mbështetjes për Zhvillimin Bujqësor dhe Rural.
Nga data 24 mars 2021 aplikoni online përmes procedurës së thjeshtuar në E-albania për të gjitha masat e mbështetjes direkte.
Afati i fundit i aplikimeve është data 15 prill 2021!

Klikoni për të aksesuar në protalin e-Albania

 

 

Leave Your Reply

Your email address will not be published.

*