info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

Projektet e bujqësisë / Kryeministri inspekton investimet e mbështetura nga AZHBR

Kryeministri Edi Rama pa në terren se çfarë përfitimesh kanë sjellë në bizneset agro bujqësore, fondet AZHBR përmes Programit IPARD II. Ndalesa e parë në Maminas ku falë këtyre fondeve një sipërmarrës i zonës ka ngritur këtë serë për prodhimin e fidanëve perimorë me një sipërfaqe prej 3,993 m2. Po në Maminas në njësinë adminstarative të Shijakut, kryeministri pa punën që po bëhet për ngritjen e një pike grumbullimi në një sipërfaqe mbi 3.000 m2, me dhoma frigoriferike për mbledhjen, ruajtjen dhe përpunimin e fruta-perimeve. Edhe ky investim është mbështetur me fonde nga AZHBR. Departamenti i Informacionit, më i madhi, më kryesori në Top Channel, i cili shënoi fillimin e televizionit me edicionin e lajmeve në 20 dhjetor 2001. Përmes informacioneve të shpejta, të sakta dhe të thelluara, reportazheve dhe rubrikave të tjera informative, Top Channel është kthyer në burimin kryesor dhe me prestigjioz të informimit të të gjithëve në Shqipëri, në hapësirën mbarëshqiptare dhe kudo tjetër në botë ku shqiptarët jetojnë. Top Channel është i pranishëm me kamerat dhe gazetarët e tij në të gjitha ngjarjet më të rëndësishme të vendit dhe në botë, me edicionet e tij informative.

Leave Your Reply

Your email address will not be published.

*