info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

PERTEFOL – Hapet thirrja e tretë e IPARD II

Në intervistën për TV Scan, Saimir Musta, Përgjegjës i Sektorit të Përzgjedhjes dhe Aprovimit të Projekteve në AZHBR, bën me dije disa nga kushtet dhe kriteret e aplikimit për thirrjen e tretë të Programit IPARD.

Leave Your Reply

Your email address will not be published.

*