info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

Opinion – Dhermiu, rikthimi i fshatit 500-vjecar!

Në Dhërmi, në një pamje magjepsëse përballë detit Jon janë ngritur me mbështetjen e AZHBR 5 bujtina, duke ofruar kështu struktura akomodimi dhe shërbimi për turistët që nuk duan vetëm të vizitojnë detin, por edhe fshatin. Të 5 banesat kanë në dispozicion 24 shtretër, ndërsa dhomat i janë përshatur arredimit tradicional te zonës me elemente bashkëkohore. Në mbështetje të bujtinave është ndërtuar edhe restoranti, i cili do të ofrojë larmishmërinë e gastronomisë për turistët.
Kështu, ngrihet një tjetër magnet turistik që fton vendas e të huaj për të njohur Shqipërinë!

 

Leave Your Reply

Your email address will not be published.

*