info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

Nis shpërndarja e kartave të naftës për fermerët – Skema Kombëtare 2022

Takimi me fermerët në zyrat rajonale të bujqësisë në Durrës, mbi skemën e naftës 2022, ishte një dëshmi e shpërndarjes në kohë rekord të kartave të para të naftës FALAS për fermerët, shumë pak ditë pas mbylljes së aplikimeve të Skemës Kombëtare të Mbështetjes. Interesi për këtë skemë është gjithnjë i lartë dhe nevojat janë të shumta, duke ndihmuar drejtpërdrejt fermerët dhe makineritë e tyre bujqësore, subvencioni nga buxheti i shtetit shkon në burimin e prodhimeve vendase, përmes punimit të tokës dhe kultivimit të bimëve në serra, drufrutore, në fushë të hapur dhe sipas sezoneve të mbjelljeve.

Leave Your Reply

Your email address will not be published.

*