info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit midis AZHBR dhe ISHPSHSH

Drejtoresha e Përgjithshme e AZHBR-së, Znj. Eranda Selmanaj dhe Drejtori i Përgjithshëm i Insektoriatit shtetëror të Punës dhe Shërbimeve Shoqërore Z. Eljo Muçaj, nënshkruan sot memorandumin e bashkëpunimit në kuadër të zbatimit të programit IPARD III (2021 – 2027).

Objekt i këtij bashkëpunimi është përmbushja e standardeve kombëtare dhe të Bashkimit Europian në fushën e sigurisë në punë për investimet që do të kryhen në programin IPARD III. Të gjitha investimet duhet të kryen duke respektuar kriteret e sigurisë në punë të punonjësve.  Programi IPARD III pritet të nisë së shpejti dhe parashikon një zhvillim dhe transformim të mëtejshëm të bujqësisë në vend.

 

 

 

Leave Your Reply

Your email address will not be published.

*