info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

Investimet në bujqësi/ Janë 256 kontrata, me vlerën e grantit 43.2 milionë euro

Pavarsisht vështirësive ekonomike që ka sjellë pandemia, sektori i bujqësisë vijon të ketë interes të lartë për investime. AZHBR ka çelur thirrjen e tretë të programit IPARD, nëpërmjet të cilit do të mbështeten fermerët dhe sipërmarrësit në dy masa: masën 1, për sektorin e vreshtarisë, fruta-perimet, mishi dhe qumështi, dhe masën 3 për investime në agropërpunim, vetëm për sektorin e fruta perimeve me një buxhet prej afro 30 milion euro. Departamenti i Informacionit, më i madhi, më kryesori në Top Channel, i cili shënoi fillimin e televizionit me edicionin e lajmeve në 20 dhjetor 2001. Përmes informacioneve të shpejta, të sakta dhe të thelluara, reportazheve dhe rubrikave të tjera informative, Top Channel është kthyer në burimin kryesor dhe me prestigjioz të informimit të të gjithëve në Shqipëri, në hapësirën mbarëshqiptare dhe kudo tjetër në botë ku shqiptarët jetojnë. Top Channel është i pranishëm me kamerat dhe gazetarët e tij në të gjitha ngjarjet më të rëndësishme të vendit dhe në botë, me edicionet e tij informative.

 

 

Leave Your Reply

Your email address will not be published.

*