info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

Fondet e Europës IPARD-II për Bujqësinë, sa është buxheti i Thirrjes së Tretë dhe si do të shpërndahet tek fermerët

Drejtoresha e Agjencisë së Zhvillimit Bujqësor dhe Rural (AZHBR) Frida Krifca tregon për Thirrjen e Tretë IPARD-II, për projektet në bujqësi, që këtë vit financohen me një buxhet 29.1 milion euro, si dhe për mënyrën e aplikimit për të përfituar nga grantet.

 

Leave Your Reply

Your email address will not be published.

*